15+2 Ελληνίδες και ξένες που το παράκαναν στις πλαστικές στήθους! [photos]

10.05.2016
Εντάξει, δεν μπορούμε παρά να το παραδεχτούμε. Η σόουμπιζ είναι πολύ σκληρή με την εξωτερική εμφάνιση. Δεν μπορεί καμία κοπέλα να διαβεί τις ατραπούς της αν δεν είναι όμορφη και με τέλειες αναλογίες! Για το λόγο αυτό οι περισσότερες από τις γυναίκες -μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες- δε διστάζουν να υποβληθούν ακόμη και σε χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να δείχνουν αψεγάδιαστες!

Το μέγεθος του στήθους τους είναι αυτό που τις απασχολεί περισσότερο, γι΄αυτό και η πλειοψηφία τους σπεύδει στους πλαστικούς προκειμένου να το μεγαλώσει και να το κάνει πιο... στητό.

Δεν είναι λίγες ωστόσο οι διάσημες που το παρακάνουν και ζητούν μεγέθη πολύ μεγαλύτερα από αυτά που τους ταιριάζουν! Ευτυχώς, κάποιες συνειδητοποιούν το λάθος τους και προβαίνουν γρήγορα σε αντίστοιχες μειώσεις. Αλλωστε και το σώμα τους τους προειδοποιεί. Φρικτοί πόνοι στην πλάτη και στη σπονδυλική στήλη τους ταλαιπωρούν, καθώς δεν μπορούν να σηκώσουν το... βάρος της επιλογής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάμελα Αντερσον που προέβη σε αφαίρεση κάποιων ενθεμάτων του υπερβολικά μεγάλου μπούστου τους.