Ρέβη συγκλονιστική εξομολόγηση: «Το ταξίδι μου να φτάσω στην μητρότητα»

09.05.2016
Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα κείμενο για το ταξίδι της στη μητρότητα.

Η γνωστή φωτογράφος που έχει αποκτήσει δίδυμες κορούλες με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα, μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να τις κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Μάνα...2 αποκολλήσεις, μετάγγιση αίματος, περίδεση τραχήλου, ενδοηπατική χολόσταση, ζάχαρο, 72 ημέρες ακίνητη, 72 ημέρες με έναν ορό στα τρύπια χέρια μου, καισαρική την 33η εβδομάδα, τα μώρα μου 30 ημέρες στις θερμοκοιτίδες του Ιασώ. Ένας υπέροχος γιατρός (Παναγιώτης Ψαθάς) που με κοίταζε βαθιά μέσα στα μάτια. Ο 6ος όροφος του Ιασώ και τα κορίτσια του, η υπέροχη Μαρίνα Αντωνιάδου στη μονάδα, η αδερφή μου, η πολύτιμη αδερφή μου, οι λίγοι αλλά καλοί μου φίλοι, η φανταστική ψυχοθεραπεύτρια μου και ένας μαγικός, αξιολάτρευτος σύντροφος. Δίπλα μου κάθε ώρα και στιγμή με ένα τεράστιο χαμόγελο. Κάποτε όταν θα σταματήσουν τα δάκρυα να τρέχουν σαν ποτάμι και θα μπορώ να διηγηθώ το ταξίδι μου για να φτάσω στην μητρότητα, θα τα πω όλα στα παιδιά μου. Τα παιδιά μου...Τα παιδιά μου...Μπορώ να λέω τα παιδιά μου...Αν θα το ξανάκανα; Αύριο κιόλας ή μάλλον τώρα αμέσως θα έκανα όλα ξανά από την αρχή, γιατί έγινα ολόκληρη, γιατί έγινα....μάνα!».