Σούρι Κρουζ: 10 χρόνια τρόμου -Το δημοσίευμα που συγκλονίζει

19.04.2016
H ηλεκτρονική έκδοση του γυναικειού περιοδικού της εφημερίδας Le Figaro φιλοξενεί άρθρο, το οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζει τη μοναχοκόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς ως ένα "διαβολικό τερας".

Με αφορμή τα χθεσινά 10α γενέθλιά της, (18/4/2016) η Madame Figaro, με άρθρο της στην ηλεκτρονιή έκδοσή της, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η Σούρι Κρουζ "είναι η κόρη των γονιών της" -όχι όμως με την καλή έννοια, ενώ βρίσκει ευκαιρία να "αναπολήσει τη διαβολική παιδική της ηλικία". [φωτό επάνω]

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη το δημοσίευμα που ξεκινά ως εξής: "... Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς. Μαζί έχουν δημιουργήσει ένα τέρας που είναι εθισμένο στα τακούνια από τα 3 της χρόνια, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της από τα 4, αυταρχική με τα παιδιά στην παιδική χαρά σε ηλικία 8 ετών και με στιλ πάπισσας στα 10. Γιατί είναι τόσο κακιά;"

Ως την "μετενσάρκωση" της Ανα Γουίντουρ, την αποκαλουν κάποια στιγμή ενώ τονίζεται ιδιαίτερα το "περίεργο" του χαρακτήρα του πατέρα της.

"Ο μπαμπάς Τομ Κρουζ δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και είναι γνωστός στο Χόλιγουντ για τις απίστευτες παραξενιές και ιδιοτροπίες του. Οταν πάει σινεμά αγκαζάρει και κλείνει όλη την αίθουσα. Οταν έχει γύρισμα για ταινία απαιτεί ιδιωτικές τουαλέτες μόνο για τον ίδιο. Οσο για την Κέιτι Χολμς, δεν έχει το καλύτερο όνομα στον κόσμο του θεάματος. Μήπως το παιδί έμοιασε στους γονείς του;"

Για τη Σούρι ήθελαν μια «φυσιολογική παιδική ηλικία», όπως έχει δηλώσει η Χολμς στο NBC News το 2014. Την έγραψαν, λοιπόν, στο Avenues, ένα διεθνές σχολείο για πλούσιους, με 40.000 δολάρια δίδακτρα τον χρόνο, το οποίο βρίσκεται στo Τσέλσι, την πιο ακριβή συνοικία της Νέας Υόρκης.

Σε ηλικία 4 ετών η Σούρι πέταξε τα διαμαντένια σκουλαρίκια της στην τουαλέτα του σχολείου για να διασκεδάσει και απαίτησε να έχει cupcakes για πρωινό. Η μικρή διέθετε πάντα προσωπική νταντά, έναν σωματοφύλακα και έναν σοφέρ για τη μεταφέρει στο FAO Schwarz -στην αγαπημένη της μπουτίκ- για να αγοράσει παιχνίδια.

Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα της παραξενιάς της μικρής.

Στα 10 της χρόνια, η Σούρι είναι ένα παιδί που σίγουρα δεν έζησε μια φυσιολογική παιδική ηλικία, έχει δυσκολία να επικοινωνεί με τους άλλους -και ιδιαιτερα με τους συνομήλικούς της- ενώ αυτό το ανελέητο κυνηγητό από τους παπαράτσι από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής της την έχει "στοιχειώσει".

Όπως και να έχει πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σκληρό δημοσίευμα που ενδεχομένως δεν λαμβάνει υπόψη όλους τους παράγοντες, όπως την κακή σχέση μεταξύ των χωρισμένων γονιών του και τις μεταξύ τους μυστικές συμφωνίες όπως και το ευαίσθητο της ηλίκίας της.