Η Κόρτνεϊ είχε γενέθλια -Θα λιώσεις με τις ευχές της Κιμ & της Κλόε [photo]

19.04.2016
37 κεράκια έσβησε χθες η μεγαλύτερη από τις αδελφές Καρντάσιαν και οι υπόλοιπες δύο διάλεξαν ένα πολύ γλυκό τρόπο να της ευχηθεί.

Οι αδελφές Καρντάσιαν είναι πολύ αγαπημένες και δεδομένης της επαγγελματικής στενότατης σχέσης τους, τα ποσταρίσματα από και προς όλες τις πλευρές "δίνουν και παίρνουν" διαρκώς. Όταν μάλιστα η αφορμή είναι η τα γενέθλια της μιας, τα social media παίρνουν φωτιά.

Χθες (18/4/2016) η Κόρτνεϊ έγινε 37 ετών και οι αδελφές της, Κιμ και Κλόε διάλεξαν έναν πολύ γλυκό τρόπο να της ευχηθούν, στέλνοντας και το ανάλογο μήνυμα.

"Χρόνια πολλά @kourtneykardash Ευχαριστώ που έκανες τα πάντα πρώτη και εγώ μπορώ έτσι να σε αντιγράφω. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα Σ' αγαπώ. Ευτυχισμένα γενέθλια".

Το μήνυμα της Κιμ, ενώ στο ίδιο μήκος κύμματος και αυτό της Κλόε [κάτω]

"Χρόνια πολλά @kourtneykardash Τι θα έκανε η οικογενειά μας χωρίς εσένα;;;; Αυτή η φωτογραφία το συνοψίζει, ακόμη και αν εγώ είμαι φουλ στην ιλαρά, εσύ είσαι δίπλα μου.. Σ' αγαπώ".

Και η μαμά Κρις βεβαίως εύχεται διαδικτυακά στην πρωτότοκή της με φωτογραφίες από το χθες και συγκινεί. Χρόνια πολλά και από εμάς.