Η αποκάλυψη για Μπονάτσο 12 χρόνια μετά το θάνατο του: "Τον εκμεταλλεύτηκαν"

08.04.2016
Σχεδόν 12 χρόνια έχουν περάσει από τον αναπάντεχο θάνατο του Βλάση Μπονάτσου. Και οι φίλοι και συνάδελφοί του, που τον έζησαν από κοντά δε μπορούν να ξεχάσουν, έναν άνθρωπο που ήταν πηγή ζωής.

Ο Βλάσης ήταν ένας άνθρωπος με χιούμορ, του άρεσαν οι πλάκες, ενώ όλοι εχουν να λένε για την παιδικότητα του χαρακτήρα του. Ήταν ένα μεγάλο παιδί, με ευαισθησίες και μεγάλη καρδιά. Γι αυτό και η αποκάλυψη που έκανε ο καλός του φίλος, Βασίλης Χαλακατεβάκης δεν μας εξέπληξε.

Ο ηθοποιός το βράδυ της Πέμπτης (74) βρεθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων αναφερθηκε στη φιλία του με το Μπονάτσο, με το οποίο είχαν συνεργαστεί στους θρυλικούς "Απαράδεκτους"

«Με τον Βλάσση ήμασταν πολύ φίλοι, σε όλους μας λείπει. Μας λείπει η τρέλα του, ήταν πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κουβαρντάς, πράγματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Θυμάμαι φεύγαμε από το θέατρο και ό, τι λεφτά είχε, τα μοίραζε. Τον περιμένανε διάφοροι και μοίραζε, μοίραζε, μοίραζε. Ήταν πολύ δοτικός και τον είχαν εκμεταλλευτεί από ένα σημείο και μετά. Ακόμα τον αγαπώ, σαν να είναι εδώ, δίπλα μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.