Πως είναι σήμερα το κοριτσάκι από το «Ντόλτσε Βίτα» [photos]

08.04.2016
Η Μελίνα Ντούσικου είναι το κοριτσάκι που υποδύθηκε την «Αγγελικούλα», ανηψιά της «Ασπασίας» (Μαρίας Καβογιάννη), στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα» του Mega.

Η Μελίνα Ντούσικου μεγάλωσε, έγινε ηθοποιός και παραχώρησε μια συνέντευξη στο FTHIS.GR: “Βρέθηκα στο χώρο του θεάτρου πάρα πολύ μικρή, σχεδόν τυχαία. Ήμουν στην παιδική χορωδία του κυρίου Δημήτρη Τυπάλδου κι έτσι χωρίς να το καταλάβω, ήμουν στα 5 μου χρόνια στο θέατρο στην «Μελωδία της Ευτυχίας», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Πέρασα δύο υπέροχα και αξέχαστα χρόνια μαζί της! Μετά την «Μελωδία της Ευτυχίας», είχα κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και στα 9 μου χρόνια συμμετείχα στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες» στο Εθνικό Θέατρο. Τότε αποφάσισα να σταματήσω -ξέροντας πάντα ότι με αυτό ήθελα να ασχοληθώ- και να συνεχίσω τη ζωή μου σαν όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου, εξακολουθώντας να είμαι μέλος της χορωδίας Τυπάλδου και τελειώνοντας το μουσικό σχολείο Παλλήνης".

Και συνέχισε λέγοντας: "Όταν "μεγάλωσα", ήρθε η στιγμή να ασχοληθώ ξανά με το θέατρο ως ενήλικας και συνειδητά πια! Τελείωσα την Δραματική Σχολή "Ίασμος" και στη συνέχεια έπαιξα στις παιδικές παραστάσεις Ζέβρα Πιτζάμα και Χana Zoo! Τα τελευταία 3 χρόνια με μεγάλη μου χαρά, συνεργάζομαι με την Θέμιδα Μαρσέλλου ως βοηθός σκηνοθέτη και ηθοποιός στις παραστάσεις «Άννυ», «Μελωδία της Ευτυχίας» και στην «Οικογένεια Addams». Ξεχωριστή στιγμή για μένα μέχρι σήμερα ήταν όταν ξαναβρέθηκα μετά από 20 χρόνια πάνω στη σκηνή στη παράσταση «Μελωδία της Ευτυχίας», όχι πια σαν το "φραντζολάκι" της Αλίκης, αλλά σαν ενήλικας, επαγγελματίας ηθοποιός!".