Πρώτη φορά μανούλα η Τζάνετ Τζάκσον -Διακόπτει την περιοδεία της [vds]

06.04.2016
Πριν από λίγες ώρες η αδελφή του Μάικλ Τζάκσον ανάρτησε ένα βίντεο στο Twitter της με το οποίο ενημερώνει τους πάντες για τις χαρές της.

Η Τζάνετ Τζάκσον βρίσκεται αυτή τη στιγμή εν μέσω παγκόσμιας περιοδείας της και σήμερα το πρωί μοιράστηκε ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο με τους θαυμαστές της.

Η 49χρονη Τζάνετ είνα παντρεμένη από το 2012 με τον επιχειρηματία Γουίζαμ Αλ Μάνα και όπως ανακοίνωσε η ίδια "προγραμματίζουν" την οικογένειά τους.

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που έκανε την περιοδεία της με τίτλο Unbreakable ιδιαίτερα ξεχωριστή μέχρι τώρα, η Τζάνετ αποκάλυψε ότι στο δεύτερο σκέλος της περιοδείας, υπήρξε μια ξαφνική αλλαγή.

"Θεώρησα ότι είναι σημαντικό να το μάθετε εσείς πρώτοι ότι ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε την οικογένειά μας, έτσι θα πρέπει να καθυστερήσω την περιοδεία μου. Παρακαλώ προσπαθήστε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να το κάνω τώρα αυτό. Πρέπει να ξεκουραστώ λένε οι γιατροί, αλλά δεν σας ξεχνώ. Θα συνεχίσω την περιοδεία όσο πιο σύντομα μπορώ"

Τώρα αν είναι ήδη έγκυος η Τζάνετ ή αν βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της εξωσωματικής -που φαντάζει πιο πιθανό ως σενάριο- δεν το εξήγησε.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία και περιμένουμε νεότερα.