Ρόμπ Καρντάσιαν & Μπλακ Τσάινα: Το άγνωστο παρασκήνιο του αρραβώνα τους

06.04.2016
Ο μοναχογιός της Κρις Τζένερ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κρατά σαφείς αποστάσεις από την διάσημη ριαλιτοοικογένειά του, φαίνεται ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και αποφάσισε να παντρευτεί. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά.

Ο Ρομπ Καρντάσιαν και η αγαπημένη του Μπλακ Τσάινα (Blac Chyna) η οποία κατάφερε να τον βγάλει από την απομόνωση την οποία είχε ο ίδιος επιβάλει στον εαυτό του τον τελευταία καιρό, αρραβωνιάστηκαν.

Tα απανωτά χθεσινά ποσταρίσματα εκείνης στο Instagram το δηλώνουν περίτρανα ενώ η μέλλουσα κυρία Καρντάσιαν καμαρώνει τρελά για το, πραγματικά εντυπωσιακό μονόπετρο 7 καρατίων που της δώρισε ο καλός της.

Η πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε η Blac Chyna είναι αυτή που βλέπετε στην αρχή και η λεζάντα γράφει "YES!!!!".

Τη δέχτηκε, λοιπόν την πρόταση η Μπλακ Τσάινα και αμέσως μετά εστίασε στο μονόπετρο με δυο ποσταρίσματα στα οποία τόνισε αφενός πόσο τυχερή είναι που ήρθε στη ζωή της ένας άνθρωπος σαν τον Ρομπ, αφετέρου πόσο πολύ τον αγαπάει.

I'm so blessed and honored to have good man in my life, I love you @robkardashian ! #7carats #VVS @benballer

A video posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on

Η ώρα η καλή, όμως, υπάρχει ένα παρασκήνιο πίσω από αυτή τη σχέση που ενδεχομένως να μη γνωρίζετε και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβληματα με τους υπόλοιπους της οικογένειας Καρντάσιαν/Τζένερ.

Ένα ακόμη από τα νέα ζευγάρια της διάσημης ριαλιτοοικογένειας είναι η Κάιλι Τζένερ με τον Tyga, οι οποίοι δείχνουν τρελά ερωτευμένοι σε κάθε τους εμφάνιση και σε κάθε ποστάρισμα. [φωτό επάνω]

Κι όμως... αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό είναι ότι ο Tyga και η Blac Chyna όχι μόνο υπήρξαν ζευγάρι [φωτό κάτω] μεταξύ τους, αλλά εχουν μαζί και ένα παιδάκι, τον 3 ετών Κινγκ Κάιρο (King Cairo).

Ο ίδιος ο Τάιγκα έγραψε στο Twitter πως είναι πολύ χαρούμενος που η μητέρα του γιου του είναι ευτυχισμένη και ότι πρώτο και βασικό μέλημά του είναι το καλό του παιδιού.

Τα σχόλια όμως που ακολούθησαν την είδηση σχετικά με τη σύγχιση που οι σχέσεις των γονιών του μπορεί να δημιουργήσουν στον μικρό τον έκαναν να τονίσει σε άλλο τιτίβισμα το εξής: "Μόνο μια μοχθηρή καρδιά θα μπορούσε να κάνει πλάκα με ένα παιδί που βρέθηκε μέσα σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να ελέγξει".

"Μαμά-θεία, ή θεία-μαμά θα τη λέει τώρα ο μικρός;" είναι μία από τις σκέψεις που ακούστηκε πολύ ενώ τον ενδιαφέρον του κόσμου προκάλεσε ο γρίφος των σχέσεων του μικρού με τα παιδιά που τα δυο ζευγάρια μπορεί να φέρουν στον κόσμο κάποια στιγμή.