Κυριάκου: Επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αρναούτη στον Ευαγγελισμό [photo]

05.04.2016
Σχεδόν 50 μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, και τα σενάρια γύρω από την υπόθεση δε λένε να κοπάσουν. Μάλιστα, η Φρόσω Κυριάκου έχει γίνει πρωταγωνίστρια πολλών αρνητικών δημοσιευμάτων, κυρίως λόγω του σεναρίου ότι εκείνη οδηγούσε το τζιπ.

Αν και από τα στοιχεία dna αλλά και το επίσημο πόρισμα της Τροχαίας, αλλά και της Πυροσβεστικής δεν προκύπτει πουθενά ότι η 21χρονη οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, η οικογένεια του Παντελίδη εξακολουθεί να έχει βάσιμες υποψίες. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η Φρόσω και η Μίνα Αρναούτη φέρονται να είχαν ένα σοκαριστικό διάλογο λίγο πριν φύγουν από τη λέσχη το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Και σύμφωνα με αυτό, η Αρναούτη φέρεται να είπε στη φίλη της να οδηγήσει εκείνη, αφού ο Παντελής λόγω μέθης δεν ήταν σε κατάσταση. Όπως και να έχει, όλα τα σενάρια είναι προς εξέταση...

Η Κυριάκου βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού εκτός από τα σενάρια έχει να αντιμετωπίσει και τα οργισμένα μηνύματα θαυμαστών του Παντελίδη.

Οι φορές που η 21χρονη κοπέλα βγαίνει από το σπίτι της, είναι ελάχιστες, ενώ πρόσφατα για πρώτη φορά επισκέφτηκε τη φίλη της, Μίνα στον Ευαγγελισμό. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό You, η Φρόσω βρέθηκε στο νοσοκομείο για δικές της εξετάσεις, αφού και η ίδια είχε τραυματιστεί στο τροχαίο εκείνο, ενώ είδε από κοντά και την Αρναούτη, η οποία εδώ και λίγα 24ωρα νοσηλεύεται εκτός εντατικής.

Η Κυριάκου στο νοσοκομείο πήγε με τη μητέρα της, η οποία δεν την αφήνει λεπτό, εδώ και ενάμιση μήνα.