Ξέσπασμα Τζώρτζια των Μπλε: «Έχουν πει ότι παίρνω ναρκωτικά και είμαι μάγισσα» [photo]

24.03.2016
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζώρτζια των Μπλε, όπου ξέσπασε μιλώντας για τις φήμες την θέλουν να κάνει χρήση ουσιών.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «stΑΡΤ music» στον ΑΡΤ 90,6 FM για τον χαρακτήρα της: «Δεν είμαι τελειομανής. Εγώ πάω πάντα με αυτό που με ενθουσιάζει! Πάω κοντά σε αυτό που θα ήθελα να εκφράσω. Είναι δύσκολο αυτό, όσο εύκολο και να ακούγεται. Οι γονείς μου όταν ξεκίνησα και ήθελα να ασχοληθώ με τον χορό μου είπε κοίταξε θα δουλέψεις πιθανών σε νυχτερινό μαγαζί. Με ατσάλωσε ως άνθρωπο το ότι ερχόμουν από μια φτωχή οικογένεια. Ήξερα πως να ζω με δυσκολίες από πιτσιρίκι, οπότε δεν με φόβιζε δηλαδή αυτό. Υπήρχε αγάπη για αυτό, οπότε μου είπαν εσύ θες να τα φας τα μούτρα σου. Οπότε φάτα!».

Και συνέχισε εκνευρισμένη για τις φήμες που την θέλουν να παίρνει ουσίες: «Έχουν πει διάφορα. Μέχρι ότι η Τζώρτζια είναι άρρωστη και χάνει τα μαλλιά της. Ότι παίρνω ναρκωτικά, ότι είμαι μάγισσα. Ότι μπορείς να φανταστείς έχουν γράψει. Διάφορα... Γελάω πάρα πολύ με αυτά».