25+1 διάσημοι Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα της κρίσης! [photos]

10.03.2017
Ανάμεσα στους διακόσιους χιλιάδες Έλληνες που έχουν σύμφωνα με την Guardian εγκαταλείψει τη χώρα τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, βρίσκονται και 26 γνωστά ονόματα της showbiz.

Αυτοί οι τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές «μετανάστευσαν» σε χώρες του εξωτερικού, προς αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών. Στη λίστα βρίσκουμε ζευγάρια που έφυγαν προσωρινά, όπως την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο, που πέρασαν τον Ατλαντικό για να σπουδάσουν, αλλά και ζευγάρια όπως τον Νίκο Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου που μετακόμισαν μόνιμα σε άλλη ήπειρο.

Φωτεινά παραδείγματα ο γοητευτικός ηθοποιός Μάνος Γαβράς του «Μπρούσκο» που πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης και γυμνάζεται με φόντο το Μανχάταν, και ο Γιώργος Καραμίχος που διδάσκει σε γνωστή Δραματική σχολή στο Λος Άντζελες. Τελευταία η Βάνα Μπάρμπα που ανακοίνωσε ότι φεύγει για την Αγγλία, προκειμένου να ζήσει μαζί με τον νέο της σύντροφο.

Ιδού 26 διάσημοι Έλληνες που έφυγαν από την Ελλάδα της κρίσης και «βρήκαν την υγειά τους», που λέει ο λαός, στο εξωτερικό!