Ποιος είναι ο κούκλος που ερωτεύτηκε η Σπυροπούλου; Όλες οι λεπτομέρειες

23.03.2016
Είναι ερωτευμένη, στα σύννεφα πετάει η Κων/να Σπυροπούλου, αφού εδώ και λίγο καιρό η νεαρή παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσπο νεαρού και κούκλου άνδρα!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Σπυροπούλου έκανε και δημόσια εμφάνιση με το φερόμενο ως νέο αμόρε της, αδιαφορώντας για τα φλας που άστραψαν και βρόντηξαν στη θέα της ερωτευμένης Κων/νας. Ποιος είναι, όμως, ο μελαχρινός άνδρας που φέρεται να "έκλεψε" την καρδιά της παρουσιάστριας και πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον της;

Γιατί βλέπεις, σε πρόσφατη έξοδο τους στο Βοτανικό, ήταν άκρως διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για το φωτογραφικό φακό που απαθανάτιζε καρέ καρέ τις τρυφερές τους στιγμές καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, λοιπόν, ο νεαρός άνδρας λέγεται Γιώργος Κοτσοβός. Είναι 29 χρόνων κι εργάζεται στην κατασκευαστική εταιρεία «Εργοδομική» που αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες, ενώ το φλερτ τους ξεκίνησε πριν από ένα μήνα σε έξοδό τους στο «Κέντρο Αθηνών».

Μάλιστα, πηγή αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ: «Αν και είναι λίγο καιρό μαζί, όσο έρχονται οι μέρες έρχονται πιο κοντά. Παρόλο που ο Γιώργος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Πόρτο Χέλι, με την Κωνσταντίνα φροντίζουν να συναντιούνται όσο πιο συχνά μπορούν, ενώ ήδη έχουν κάποια αγαπημένα στέκια, όπως το Opus στη Γλυφάδα, το Nalu στο Καλαμάκι και το Feedel στο κέντρο της Αθήνας».

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στον Βοτανικό. Στο κέντρο έφτασαν στις 22:00 και έμειναν για τέσσερις ώρες. «Όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά και ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους», δήλωσε άνθρωπος που τους είδε το βραδύ εκείνο.

Μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας ανέβασε βιντεάκι στο Instagram με το hashtag «μια σε βρίσκω μια σε χάνω». Και η Σπυροπούλου έσπευσε να κάνει like.

πηγή: ΟΚ, Hello