Ο Βερύκιος "άναψε" φωτιές: Έγκυος η Σία Κοσιώνη;

21.03.2016
Πριν λίγες μέρες, ο Δήμος Βερύκιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Κι εκεί μεταξύ αλλων αποκάλυψε για μία νέα πολιτικοδημοσιογραφική εγκυμοσυνη

Την επόμενη μέρα, χωρίς να δώσει ονόματα και διευθύνσεις - όπως είχε κάνει με τον Γαβριήλ Σακκελαρίδη και τη Ράνια Τζίμα - αναφέρθηκε στην ιστορία, αποκαλύπτοντας μόνο ότι η γυναίκα είναι δημοσιογράφος και ο άνδρας πολιτικός. Οι ατάκες έδωσαν και πήραν, με κορυφαία εκείνη του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος αναρωτήθηκε αν ο άνδρας είναι.... καρπερός.

Αλλά και χωρίς αυτή τη λεπτομέρεια, το μυαλό όλων πήγε αποκλειστικά σε ένα ζευγάρι, τη Σία Κοσιώνη και τον Κωστή Μπακογιάννη, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά.

Αμέσως, τα δημοσιογραφικά γραφεία πήραν φωτιά και όλοι αναρωτήθηκαν αν η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ είναι έγκυος στο παιδί του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Τα σενάρια έδωσαν και πήραν και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες, που θέλουν το ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί! Και όπως λένε - πάντα οι ίδιες φήμες - η Κοσιώνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Αλήθεια ή ψέματα; Θα φανεί σύντομα, αφού αυτά δε μένουν κρυφά για πολύ. Πάντως, η Κοσιώνη σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, φέρνοντας ως παράδειγμα πολλές συναδέλφους της που είναι μητέρες και συνδυάζουν τη μητρότητα με την καριέρα μια χαρά...