Η Γερμανού άλλαξε μαλλί, αλλά τον Ιωάννου... όχι! [photos]

21.03.2016
Τη μεγάλη ανατροπή έκανε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού, η οποία μετά από χρόνια αποχωρίστηκε το ξανθό κι επέστρεψε στο καστανό χρώμα στα μαλλιά της.

Ωστόσο, ως φαίνεται, η παρουσιάστρια δε μπορεί να... αποχωριστεί εύκολα τον Μάνο Ιωάννου και οι φήμες ότι επέστρεψε στο νεαρό ηθοποιό, φούντωσαν και πάλι. Αφορμή στάθηκε μια πρόσφατη έξοδος του πρώην ζεύγους, την οποία απαθανάτισε ο φακός της Real news.

Γερμανού και Ιωαννου βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί του κέντρου, όπου δείπνησαν σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, αποκλειστικά για δυο, καθώς ετούτη τη φορά δε συνοδεύονταν από φίλους τους.

Μάλιστα, ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, με τη Γερμανού να χαϊδεύει τρυφερά το νεαρό ηθοποιό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους έμειναν για δύο ώρες στο εστιατόριο και στη συνέχεια αποχώρησαν με το αυτοκίνητο του Ιωάννου προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι φωτογραφίες σχολιάστηκαν αναλόγως στο Πρωινό, εμ τον Γιώργο Λιάγκα να λέει «Εγώ δέχομαι ότι δεν είναι μαζί, ψιλοτρίβεται όμως. Δεν είναι τώρα μπεμπέκα η Ναταλία, ξέρει πολύ καλά ότι αν πάει εκεί θα είναι φωτογράφοι».

Και πρόσθεσε ότι η παρουσιάστρια έχει χε@@μενο τον Θέμη γεωργαντά, ο οποίος πριν λίγο καιρό σχεδόν έσκιζε τα ρούχα του ότι η φιλενάδα του δεν θα τα ξαναβρεί με τον Ιωάννου, ο οποίος θα μείνει με την όρεξη.