Σάλος με τη σχέση Μπράντο - Ντιν: Του ζητούσε να τον καίει με τσιγάρα [photos]

16.03.2016
Σάλος έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ από τις αποκαλύψεις ενός βιβλίου πως ο Τζέιμς Ντιν και ο Μάρλον Μπράντο, όχι μόνο είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό, αλλά η σχέση τους αυτή είχε και σαδομαζοχιστική χροιά!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι συγγραφείς του βιβλίου «James Dean: Tomorrow Never Comes», Darwin Porter και Danforth Prince και μάλιστα αναφέρουν και καυτές λεπτομέρειες (το βιβλίο αυτό έχει βασιστεί σε πηγές που ήταν κοντά και στους δύο άντρες).

Ο “επαναστάτης χωρίς αιτία” Τζέιμς Ντιν και ο πανέμορφος Μάρλον Μπράντο βρισκόντουσαν σε τακτά χρονικά διαστήματα, είχαν έντονες σεξουαλικές σχέσεις και δεν ήταν λίγες οι φορές που αυτές έπαιρναν και διεστραμμένες προεκτάσεις!

Σύμφωνα με το βιβλίο ο Τζέιμς Ντιν ζητούσε από τον Μπράντο να τον καίει με τσιγάρα, ενώ ο Μπράντο «υποχρέωνε» τον Ντιν, ως μέρος ενός «ιδιότυπου παιχνιδιού μυαλού» που έπαιζαν οι δυο τους, να τον παρακολουθεί να κάνει σεξ με ξένους που συναντούσε τυχαία!

Ωστόσο, ο Μπράντο απλώς έπαιξε με τον Ντιν. Ποτέ δεν ανταπέδωσε στα ίσα τον έρωτα του Τζέιμς Ντιν προς το πρόσωπό του, απλώς τον εκμεταλλεύτηκε ως... εραστή. Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων που φιλοξενεί το βιβλίο, ο Ντιν ήταν το «σκυλάκι» του Μπράντο και πως περίμενε για ώρες κάτω από το σπίτι του, μήπως και τον καλέσει για σεξ.

«Πραγματικά πιστεύω ότι ο Ντιν ερωτεύτηκε τον Μπράντο. Εκείνος, δεν νομίζω πως τον αγάπησε ποτέ. Τον συνάντησα μόνο τρεις φορές και τις τρεις ήταν με τον Τζίμμι. Κατά την γνώμη μου, ο Μπράντο ήταν ερωτευμένος μόνο με τον Μπράντο» λέει στο βιβλίο ο συνθέτης Alec Wilder.

*(η φωτογραφία που οι δυο τους φιλιούνται είναι προϊόν μοντάζ)