«Ζήνα & Γαβριέλλα» επιστρέφουν στην TV ανοικτά σε σχέση αυτή τη φορά [photos]

16.03.2016
Το ερώτημα που απασχολούσε τους φαν της πριγκίπισσας του πολέμου κατά τη διάρκεια των 90s οπότε και η σειρά έγραφε τη δική της ιστορία στις τηλεοπτικές οθόνες για το κατά πόσο τελικά η Ζήνα κι η Γαβριέλλα ήταν μόνο κολλητές ή ζευγάρι θα απαντηθεί στο reboot που έχει στα σκαριά αυτή την περίοδο το NBC.

Μπορεί στην αρχική σειρά που παίχτηκε για έξι σεζόν από το 1995 έως το 2001, οι σεναριογράφοι να το είχαν αφήσει ανοικτό για τον κάθε τηλεθεατή να πιστεύει ό,τι εκείνος ήθελε για τη μεταξύ τους σχέση άσχετα αν οι ενδείξεις όλες οδηγούσαν στο ότι ήταν ζευγάρι, η νέα εκδοχή θα είναι ξεκάθαρη.

Ο σεναριογράφος του reboot, Javier Grillo-Marxuach, ξεκαθάρισε στους φαν μέσω Tumblr:

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φέρουμε πίσω τη “Ζήνα” αν δε σκοπεύουμε να εξερεύνησουμε πλήρως μια σχέση που θα μπορούσε να παρουσιαστεί μόνο υπόγεια στην τηλεόραση της δεκαετίας του 1990”.

Μην ξεχνάμε ότι σε συνέντευξή της το 2003 η Λούσυ Λόουλες (Ζήνα) είχε ξεκαθαρίσει πως η Ζήνα κι η Γαβριέλλα δεν ήταν απλά φίλες που έπαιζαν που και που, αλλά “παντρεμένο ζευγάρι”, ενώ και η Ρενέ Ο' Κόνορ (Γαβριέλλα) είχε δηλώσει πως όσο και αν δεν το έλεγαν ανοικτά, στους τηλεθεατές ήταν ξεκάθαρο από αυτό που έβλεπαν στη σειρά πως οι δύο ηρωίδες αγαπιόντουσαν.

Εξάλλου, στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να θυμηθείς πολλές στιγμές των δύο που όσο να 'ναι... φιλικές δεν τις λες.

Τέλος, όσον αφορά το reboot, του οποίου η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2016, ο Javier συμπλήρωσε πως θα έχει να κάνει με “το θάρρος, τη λύτρωση, το ξύλο, την αρχαία Ελλάδα, τους παπύρους της Γαβριέλλας, τα κοντάρια και το κοινό καλό”.

Ωστόσο, αν και φαίνεται πολλά υποσχόμενο, το γεγονός ότι η Λόουλες και η 'Ο Κόνορ (εκ πρώτης τουλάχιστον) δεν πρόκειται να ενσαρκώσουν τις Ζήνα- Γαβριέλλα ξανά, αλλά θα δούμε νέες ηθοποιούς στους συγκεκριμένους ρόλους έχει απογοητεύσει μεγάλη μερίδα των Xenites, όπως λέγονται οι ορκισμένοι φαν της σειράς.