Μενεγάκη: «Τ' άκουσε» για το τριήμερο στη Ν. Υόρκη! [photos]

15.03.2016
Στην Νέα Υόρκη πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και όπως το συνηθίζει, δεν σταμάτησε να ποστάρει σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς το ταξίδι έκανε έξω φρενών πολλούς Έλληνες λόγω του υπέρογκου κόστους τους όσο και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα με τους πρόσφυγες. Στα άρθρα που αναρτήθηκαν σε διάφορα site τα σχόλια ήταν ιδιαιτέρως προσβλητικά για το πρόσωπό της, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά και στον λογαριασμό της.

Το φανατικό της κοινό προσπάθησε να την υπερασπιστεί αλλά εις... μάτην.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα πιο Light:

Giwrgos M@@EDd|: Αντε μου στο διάολο με τη βρωμοπατσαβούρα, το πoyt!@#DD. Υπερεκτιμημένο σκουπίδι. Καριέρα με ανοιχτά πόδια

Rena: Έτσι μπήκα για πρώτη φορά να δω πόσους από τους συνανθρώπους μου ...ΔΕΝ τους ενδιαφέρει και δεν τους νοιάζει τι κάνει και που πάει η Μενεγάκη !!! Μόλις... 1 ώρα μετά τη δημοσίευση του άρθρου μέτρησα 43 άτομα (δηλαδή έχουμε ...μέλλον) ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !!!!!

Marios: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ? ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ Τ$%FDF

Ιουλία: Απο τα καλά που διαβάσαμε : της Μενεγάκη ο καημός,λούσα @ούτσα και χορός.Πιό ΑΝΙΣΘΗΤΗ πεθαίνεις.

Emma Πολυ καλα κανει. Εβγαλε λεφτα απο τα πρωιναδικα και τωρα κανει τη ζωη της. Οσοι την βλεπανε και συνεχιζουν να τη βλεπουν, της δινουν αυτα τα προνομια. Ο λογος που τη βριζετε ποιος ειναι; Σκοτωσε κανεναν; Εδειξε λιγο βυζι και μπουτι παραπανω, χαμηλωσε και το IQ της για να ταιριαζει με την Ελληνιδα μανουλιτσα και τωρα περναει μια χαρα. Μπραβο της.