Διάσημος ηθοποιός «την πάτησε»: Τον μήνυσε ο bipolar πατέρας του για 18 εκατ. ευρώ

26.02.2016
Έχουν και οι διάσημοι τα προβλήματά τους! Ειδικά όταν οι ίδιοι οι γονείς τους επιχειρούν να τους αφαιμάξουν οικονομικώς. Στην περίπτωση αυτού του ηθοποιού ο ίδιος του ο πατέρας τον τρέχει στα δικαστήρια και του ζητάει 18 εκατομμύρια ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όταν ο ηθοποιός Christian Slater έδινε συνέντευξη στο περιοδικό Interview και αποκάλυπτε ότι ο επίσης ηθοποιός πατέρας του, Thomas Knight Slater, πάσχει από κατάθλιψη και σχιζοφρένεια δεν μπορούσε να φανταστεί τις συνέπειες.

Τότε είχε πει: «Είναι ένας μανιακός, καταθλιπτικός, σχιζοφρενής. Ανέκαθεν είχε προβλήματα. Ήταν φανταστικός ηθοποιός, χαρισματικός και όμορφος, αλλά είχε δυσκολίες στο να συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες και άλλους ανθρώπους».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily News, στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πατέρας του ηθοποιού, που εργαζόταν για χρόνια ως ηθοποιός με το ψευδώνυμο Michael Hawkins, τόσο ο διάσημος γιος του όσο η πρώην σύζυγός του κατέστρεψαν την καριέρα του στην κινηματογραφική βιομηχανία και γι' αυτόν τον λόγο ζητάει αποζημίωση 18 εκατομμύρια ευρώ.

«Αυτά τα δύο άτομα με δυσφήμισαν σκόπιμα, με αποτέλεσμα να μπω στη μαύρη λίστα του χώρου της σόου μπίζνες», αναφέρει στην μήνυσή του ο 80χρονος ηθοποιός. Χαράς τα κουράγια του!