Τα 2 σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για το τροχαίο του Παντελίδη [vds]

20.02.2016
Μέσω καλέσματος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 7 το απόγευμα φίλοι και θαυμαστές του τραγουδιστή θα βρεθούν στο σημείο του δυστυχήματος για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος. Στην πρώτη της κατάθεση, η μία από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο τζιπ μαζί με τον τραγουδιστή, η 21χρονη που τραυματίστηκε και πιο ελαφρά, είπε ότι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού, καθώς και ότι κανείς από τους τρεις δεν φορούσε ζώνη. Αυτό, ωστόσο, θα διερευνηθεί από τις αρχές ακόμη και με εξέταση DNA.

Εκτιμάται, πάντως, ότι το τζιπ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, διότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο τότε το όχημα θα είχε βρεθεί κάτω από τη γέφυρα στην οποία εκινείτο, καθώς τα κάγκελα δεν θα μπορούσαν να το συγκρατήσουν.

Οι πιθανότερες εκδοχές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, είναι είτε ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την πρωινή υγρασία, ή να επιχείρησε να αποφύγει κάποιο ζώο που πετάχτηκε στο δρόμο.

Χθες Παρασκευή, ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, στο κέντρο διασκέδασης «Teatro», αλλά η μοίρα του έπαιξε το δικό της άσχημο παιχνίδι.

Πηγή: ethnos.gr