"Ράγισαν" καρδιές: Με τη συνοδεία ορχήστρας έφτασε η σορός του Παντελίδη! [photo]

20.02.2016
Χιλιάδες κόσμου - στην κυριολεξία - έχει μαζευτεί από τις πρώτες πρωινές ώρες στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία. Κόσμος από τη γειτονιά του τραγουδιστή, από διάφορες περιοχές της Αθήνας, ακόμα και από την επαρχία δε σταματά να καταφτάνει για το τελευταίο "αντίο".

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας έχει «πλημμυρίσει» από στεφάνια, ενώ οι περισσότεροι από τον κόσμο με μάτια κόκκινα από το κλάμα, κρατούν από ένα λευκό τριαντάφυλλο. Ενδεικτό της αγάπης αλλά και του σπάνιου χαρακτήρα του Παντελίδη είναι το γεγονός ότι στην εκκλησία πήγαν για να τον αποχαιρετήσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Ωστόσο, η πρώτη πράξη του δράματος ξεκίνησε όταν στην εκκλησία έφτασε η σορός του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Ήταν 10 το πρωί όταν ακούστηκε ζωντανά η μουσική από το τραγούδι του, "Είχα κάποτε μια αγάπη". Μπροστά πορευόταν η λευκή νεκροφόρα με το επίσης λευκό φέρετρο και πίσω οι μουσικοι και αγαπημένοι φίλοι του Παντελή, οι οποίοι έπαιζαν τη μουσική.

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να "παιχτεί" στις 14:00 το μεσημέρι, όπου μετά την εξόδιο ακολουθία ο Παντελίδης θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.