Τέιλορ Σουίφτ: Η απίστευτη αλλαγή στο λουκ της [photos]

16.02.2016
Η χθεσινή βραδιά των Grammys ήταν επική για την τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που κερδίζει για δεύτερη φορά το άλμπουμ της χρονιάς.

Η 26χρονη Σουίφτ, έκανε την έκπληξη και με την εμφάνισή της, κόβωντας τα μαλλιά της κοντό, «φαγωτό» καρέ συμπληρώνοντας το λουκ με μακριά φούξια φούστα και κοντό τοπ.

Η Σουίφτ που πρόσφατα δέχτηκε τα πυρά του Κάνιε Γουέστ, ο οποίος μέσα από το νέο του τραγούδι υποστήριξε πως αυτός έκανε διάσημη την τραγουδίστρια, απάντησε κανονικά χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομα του συζύγου της Καρντάσιαν.

«Επειδή είμαι η πρώτη γυναίκα που κερδίζω δύο φορές το βραβείο για το Άλμπουμ της χρονιάς στα Grammys, θέλω να μιλήσω σε όλες τις νέες γυναίκες εκεί έξω.

Θα υπάρξουν στο δρόμο σας, άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να κόψουν την επιτυχία σας ή να καρπωθούν τα κατορθώματά σας ή τη δόξα σας. Εσείς να έχετε στο νου σας τη σκληρή δουλειά.

Μην δίνετε σημασία στους ανθρώπους αυτούς. Κι όταν μια μέρα τα καταφέρετε, θα κοιτάξετε γύρω σας και θα ξέρετε πως τα καταφέρατε χάρη στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Κι αυτό, είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο»