Καρβέλας: Χυδαία επίθεση σε πελάτες στο μαγαζί που τραγουδά! [vds]

15.02.2016
Πρεμιέρα είχε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (11/2) σε γνωστή μουσική σκηνή της πόλης. Κι ενώ αρχικά το "κουτσομπολιό" της βραδιάς ήταν η ηχηρή απουσία της Αννίτας Πάνια, επιβεβαιώνοντας με κάθε επισημότητα το χωρισμό τους, ήρθε ο συνθέτης κι έκανε την ανατροπή.

Και έστρεψε το ενδιαφέρον από τους καναπέδες, στη σκηνή, όπου βρίσκεται εκείνος; Πως; Σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να βρίζει - χυδαία σε κάποιες περιπτώσεις - τους πελάτες του μαγαζιού, οι οποίοι πλήρωσαν για να τον ακούσουν. Και τα άκουσαν κανονικά, αφού κι εκείνοι έδειξαν... ασέβεια και όλο το βράδυ ήταν στο μπίρι μπίρι, προκαλώντας την έκρηξη του μεγάλου δημιουργού! Και ο Καρβέλας από σκηνής τους ζήτησε να... βγάλουν το σκασμό!

«Επειδή δεν το έχω να κάνω τον διασκεδαστή και επειδή δεν ακούτε, σας έχω κι εγώ χε…ς. Ή πείτε τους να σκάσουν όσοι μιλάνε ή να φύγουνε. Ένας βλάκας που είναι πάνω, ο οποίος είναι δημιουργός και κάτι θέλει να πει. Πρέπει να μάθετε να ακούτε ρε… Δεν το λέω αυτό από μαγκιά, για να σας κάνω τον μάγκα, αλλά άμα με γράφετε στα αρχ…α σας και μιλάτε και κάνετε πλάκα, για ποιο λόγο να παίξω ένα σοβαρό τραγούδι; Αυτοί που γράφουν σήμερα σοβαρά τραγούδια είναι σαν τους δεινόσαυρους. Οι άλλοι παίζουν τον π… τους και γράφουν μαλ…ες κουλτουριάρικες. Αυτοί που παίζουν στην πραγματικότητα, μετριούνται στα τρία δάχτυλα. Έχετε ευκαιρία να ακούσετε έναν από αυτούς. Απολαύστε τον», είπε.