Οργή κατά του Κάνιε: «Είναι μισογύνης»

12.02.2016
Ακόμα ένα μέτωπο άνοιξε ο αντρούλης της Κιμ Κανρτάσιαν, Κάνιε Γουέστ με το νέο του άλμπουμ.

Μετά τον πρόσφατο επικό του καυγά στο Twitter με τον Snoopy Dog, ο Κάνιε φρόντισε να μπει στο μάτι της Τέιλορ Σουίφτ και πάλι. Τι συνέβη;

Ως γνωστόν, Κάνιε και Σουίφτ έχουν μακρά κακή προστορία. Πριν μερικά χρόνια. συγκεκριμένα, το 2009, η Σουίφτ κέρδισε το πρώτο VMA βραβείο της για το καλύτερο βίντεοκλιπ. Τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο, η άπειρη τότε Σουίφτ, διεκόπη από τον έξαλλο Κάνιε, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ήθελε να δώσει το βραβείο στην γυναίκα του κολλητού του Jay- Z, Beyonce.

Kι ενώ υποτίθεται πως ο Κάνιε, ζήτησε από τότε δεκάδες φορές συγνώμη στην Σουίφτ, ο ίδιος ο ράπερ επιστρέφει με το νέο του άλμπουμ κι επιτίθεται με τραγούδι του στη νεαρή τραγουδίστρια.

Ένας από τους ραπ στίχους του άλμπου του Κάνιε, αναφέρει πως κάποια στιγμή οι δυο τους θα πρέπει να κάνουν σεξ, αφού ο Κάνιε έκανε γνωστή την "σκύλα" Σουίφτ.

Αρχικά, το δίκτυο TMZ ανέφερε πως η ίδια η Σουίφτ γνώριζε για το τραγούδι κι έδωσε και την έγκρισή της για την κυκλοφορία του, καταλαβαίνοντας πως ο Κάνιε κάνει πλάκα.

Τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο εκπρόσωπος της Τέιλορ Σουίφτ ακύρωσε το δημοσίευμα του TMZ, τονίζοντας πως η Σουίφτ είναι απογοητευμένη και πως δεν έδωσε ποτέ τη συκγατάθεσή της για τους στίχους αυτούς, χαρακτηρίζοντας τον Γουεστ μισογύνη.

Tαυτόχρονα, ο ένας μετά τον άλλο, αρκετοί επώνυμοι εκφράζουν την οργή τους για το τραγούδι του Γουέστ, με τον αδερφό της Σουίφτ, Όστιν να κάνει το πιο μεγάλο ξέσπασμα μέχρι στιγμής.

Σε μια συμβολική κίνηση, ο Austin πέταξε στα σκουπίδια τα αθλητικά παπούτσια που είχε στην κατοχή του, με την υπογραφή του Κάνιε.

Getting a head start on some spring cleaning. Here we go again.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Austin Swift (@austinkingsleyswift) στις

Θυμίζουμε, πως στα πρόσφατα MTV VMA 2015, ο Κάνιε ζήτησε και απο σκηνής συγνώμη με την Σουίφτ κι αντάλλαξαν θερμές αγκαλιές!