Έλλη Κοκκίνου: Ποζάρει στα 45 της πιο προκλητικά από ποτέ! [photo]

04.02.2016
Oυκ ολίγες φορές η Έλλη Κοκκίνου μας έχει αποδείξει πως δεν κομπλάρει. Έτσι και τώρα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διστάζει να παραδεχτεί πως είναι 45 χρόνων και τολμά να κάνει μία εξόχως σέξι φωτογράφηση στο περιοδικό Hello, φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο.

Αναφέρθηκε μάλιστα στις δύσκολες περιόδους της ζωής της, όταν πάλευε με τα κιλά της, αλλά και στο γεγονός πως είναι να ζει εδώ και μήνες σε απόσταση από τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη.

Αναφορικά με τη μεγαλύτερη δυσκολία που πέρασε με το σώμα της αποκάλυψε πως «Η χρήση κορτιζόνης με δυσκόλεψε πολύ, γιατί πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αποβληθεί από τον οργανισμό. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές στο παρελθόν».


Τι λέει η ίδια για το ότι ζει μακριά με τον Γιώργο Μπόγρη; «Είμαι προσγειωμένη και ουδέτερη. Ο Γιώργος έφυγε για το καλό του, και εγώ είμαι μαζί του σε αυτό. Ό,τι είναι καλό για την εξέλιξή του, θα τον σπρώξω να το κάνει. Όπως εγώ έχω προτεραιότητα το παιδί μου, εκείνος έχει τη δουλειά του σε αυτή τη φάση, γιατί τώρα χτίζει την καριέρα του».