Τα... "μαζεύει" για τη συνταξιοδότηση η Σίντι Κρόφορντ

02.02.2016
Μετά τον μέγα σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της περί "αποχώρησης από τον χώρο του μόντελινγ" τώρα που 50αρίζει, η διάσημη καλλονή φαίνεται ότι... αναθεώρησε!

Μία που την ξεστόμισε και μια που την πήρε πίσω τη μεγάλη κουβέντα περί "συνταξιοδότησης" η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford). Τελικά, όπως φαίνεται... "δεν εννοούσε αυτό".

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα σε περιοδικό, η διάσημη καλλονή υποστήριξε ότι τώρα που φτάνει τα 50 (στις 20/2 συγκεκριμένα) ήρθε η ώρα να σταματήσει το μόντελινγκ επίσημα.

Η είδηση αναπαράχθηκε με κάθε δυνατό τρόπο στα παγκόσμια ΜΜΕ, όπως ήταν φυσικό, και φαίνεται πως αυτό της Σίντι δεν της άρεσε. Το είδε... αλλιώς και με "χτύπημα" στο Instagram ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων "ότι δεν κάνει τελεσίδικες δηλώσεις".

"Κάθε χρόνο λέω στα παιδιά μου ότι αποσύρομαι. Έχει γίνει το ανέκδοτο της οικογένειας. Ωστόσο, κάθε χρόνο προκύπτουν ευκαιρίες που πραγματικά με ενθουσιάζουν. Παρόλο που ισχύει ότι ανυπομονώ να εστιάσω σε άλλο κομμάτι, στην επιχείρησή μου, στους φίλους, την οικογένεια, δεν κάνω τελεσίδικες δηλώσεις (Οι τίτλοι δεν φανερώνουν το εκάστοτε θέμα). Λατρεύω το γεγονός ότι είμαι κομμάτι της βιομηχανίας της μόδας εδώ και 30 χρονια και αν ο χρόνος μου έμαθε κάτι είναι αυτό: Ποτέ μη λες Ποτέ. Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για ταυτά που θα φέρει το 2016. xo Cindy".

Εντάξει, Σίντι... Το λάβαμε το μήνυμα... False Alarm!!!!