Γερμανού: Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης-"φωτιά" με δύο πρώην! [photo]

27.01.2016
Αυτή και αν είναι συνάντηση - “φωτιά” και τυχεροί όσοι βρέθηκαν το ίδιο βράδυ, στο ίδιο μέρος με τη Ναταλία Γερμανού και δύο πρώην της. Και όχι όποιους και όποιους πρώην, αλλά με τον Μάνο τον Ιωάννου και τον Ηλία τον Βρεττό!

Μάλιστα, με τον πρώτο, με τον οποίο ο χωρισμός ήτο επεισοδιακός, κάθισαν στην ίδια παρέα, αντικριστά στο τραπέζι!


Έναν χρόνο μετά το χωρισμό τους, λίγους μήνες μετά το περίφημο ταξίδι τους στο Λονδίνο, το περασμένο Πάσχα και κυρίως, μετά την ανταλλαγή “καρφιών” για κάμποσο καιρό, Γερμανού και Ιωάννου βρέθηκαν στην ίδια παρέα. Και ναι, τα μαχαίρια και τα πιρούνια έμειναν στη θέση τους. Βέβαια, το περιοδικό ΟΚ, έχει όλο παρασκήνιο της παράξενης συνάντησης, των δύο, αλλά και της παρουσιάστριας με το Βρεττό! Έχουμε και λέμε, λοιπόν:


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου.

«Είχαν να βρεθούν από το τέλος της Άνοιξης. Η Ναταλία έφτασε στο μαγαζί γύρω στις 22:00 και ο Μάνος μόλις πέντε λεπτά αργότερα. Αρχικά υπήρξαν στιγμές αμηχανίας μεταξύ τους, όμως γρήγορα τις ξεπέρασαν και αισθάνθηκαν πολύ άνετα. Μάλιστα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι κατά την διάρκεια της βραδιάς, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν και αστεία για την σχέση τους, επιβεβαιώνοντας πως ο χρόνος είναι πράγματι ο καλύτερος σύμμαχος για να δεις τα πράγματα με καθαρή ματιά», αποκάλυψε στο περιοδικό φίλος του πρώην ζευγαριού.


Το ωραίο όμως, είναι, η παρουσία του Βρεττού, σε διπλανό τραπέζι. Μάλιστα, κάποια στιγμή κάθισε δίπλα στη Ναταλία και πόζαραν μες στο χαμόγελο, στο φακό.