Απίστευτος ο Πασχάλης Τσαρούχας: Θέλει να γίνει νονός του παιδιού των Παπαθωμά- Πετράκου

22.01.2016
Τη μαγική συνταγή φαίνεται πως έχει βρει ο Πασχάλης Τσαρούχας με την Θεοφανία Παπαθωμά και έχουν καταφέρει και διατηρούν άψογες σχέσεις μετά το χωρισμό τους. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενούσε στο σπίτι του την πρώην σύζυγό του, ενώ αυτή ήταν έγκυος από τον τωρινό της σύντροφο Γρηγόρη Πετράκο!

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ωστόσο, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Εγώ weekly ταράζει για ακόμη μία φορά τα νερά δηλώνοντας πως δεν θα είχε πρόβλημα να βαφτίσει το παιδί τους!

«Γιατί να μην βαφτίσω το παιδί της; Είμαστε οικογένεια. Ό,τι και να συμβεί από εδώ και πέρα, εγώ θεωρώ πως ένα κομμάτι της οικογένειάς μου είναι και αυτό το σπίτι. Δε μπορεί να είσαι ξένος με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί τόσα πράγματα. Έτσι αισθάνομαι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ σημειώνει για τη σχέση του με την Παπαθωμά: «Πολύ καλή. Δεν υπάρχει αυτό το “μοιράζουμε το παιδί τόσες μέρες εσύ, τόσες εγώ”. Ο Αχιλλέας είναι όπου θέλει. Έχω πολύ καλή σχέση και με τον Γρηγόρη Πετράκο. Είναι εξαιρετικό παιδί. Η Αγάπη, η κόρη τους, πάντοτε όταν με βλέπει, γελάει. Παίζουμε μαζί».