Βουτσάς-Κατσαβού: Παντρεύονται με κουμπάρα την Μάρθα Καραγιάννη [photo]

21.01.2016
Ο Κώστας Βουτσάς, αν και είναι 84 ετών, αποφάσισε να παντρευτεί για τέταρτη φορά την σύντροφό του, Αλίκη Κατσαβού, με κουμπάρα την πολύ καλή του φίλη Μάρθα Καραγιάννη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός σχετικά με τον γάμο, στην συνέντευξη που έδωσε στο Down Town, αποκάλυψε τα εξής: «Θα παντρευτούμε τις επόμενες ημέρες στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης αμέσως μόλις βγουν τα χαρτιά, γιατί η γραφειοκρατία στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Θέλουν χαρτιά μέχρι και για το τι νούμερο παπούτσια φοράω. Κουμπάρα μας θα είναι η Μάρθα Καραγιάννη. Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλη, έχουμε πολύ ισχυρούς και αγνούς δεσμούς και την αγαπώ πολύ.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έζησα πολύ ευτυχισμένος με όλες τις γυναίκες που παντρεύτηκα. Οι γάμοι μου διαλύθηκαν γιατί ήμουν εγώ ο άτακτος. Στην ηλικία που είμαι όμως τώρα ούτε να περπατήσω δεν μπορώ εύκολα, πόσο μάλλον να απιστήσω. Ο γάμος με την Αλίκη θα είναι ο μόνος γάμος που θα είμαι πιστός. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό τον γάμο. Είναι ο τέταρτος δικός μου και ο δεύτερος της Αλίκης, αφού στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον πολύ καλό ηθοποιό και συγγραφέα Τάκη Χρυσούλη, ο οποίος δυστυχώς πέθανε.».