Το φώτο άλμπουμ του μυστικού γάμου της Άριελ Κωνσταντινίδη!

20.01.2016
Πριν από δύο μήνες, η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο σύντροφός της, Τάκης Μαργαρίτης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή πολύ καιρό μετά και τώρα, η όμορφη ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από το γάμο της με το περιοδικό ΟΚ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008, αλλά ζευγάρι έγιναν το 2013 κι εντελώς... τυχαία! Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής, πριν από δύο μήνες. Το νυφικό και την τιάρα της ηθοποιού επιμελήθηκε ο φίλος της Γιάννης Χατζηγαβριήλ.

Πριν από δύο μήνες, η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο σύντροφός της, Τάκης Μαργαρίτης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή πολύ καιρό μετά και τώρα, η όμορφη ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από το γάμο της με το περιοδικό ΟΚ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008, αλλά ζευγάρι έγιναν το 2013 κι εντελώς... τυχαία! Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής, πριν από δύο μήνες. Το νυφικό και την τιάρα της ηθοποιού επιμελήθηκε ο φίλος της Γιάννης Χατζηγαβριήλ.