Nίνο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του! [photos]

20.01.2016
Μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του Νίνο με τη σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη. Το όμορφο ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι αυτό και είναι σπάνιες οι φορές που τους έχουμε πετύχει σε κάποια κοσμική εκδήλωση.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες το νεαρό ζευγάρι, που συμπληρώνει τρία χρόνια γάμου, άφησε στο σπίτι τα δυο παιδιά και είπαν να διασκεδάσουν στα μπουζούκια. Έτσι, πήγαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Νίκος Οικονομόπουλους και ο Χρήστος Χολίδης. Και η παρουσία τους μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού OK, έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο λίγο μετά τη 01:00 και διασκέδασαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, ο Οικονομόπουλος έδωσε το μικρόφωνο στο Νίνο και μαζί αποτέλεσαν ένα αχτύπητο ντουέτο. Όσο εκείνος τραγουδούσε, η Χρυσή Βαρδινογιάννη όλο καμάρι τον απαθανάτιζε με το κινητό της. Εξάλλου, όπως παρατήρησαν όσοι τους είδαν από κοντά εκείνο το βράδυ, Νίνο και Χρυσή ήταν μες στον έρωτα, αποδεικνύοντας ότι ο γάμος δεν τον σκοτώνει!