Βόμβα για διάσημο ηθοποιό - "Τον χώρισε η γυναίκα του επειδή τον έπιασε με άντρα"

20.01.2016
Σαν βόμβα έπεσε στο χώρο της σόουμπιζ η αποκάλυψη ηθοποιού πως ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς χώρισε, επειδή η γυναίκα του τον έπιασε με άλλον και πως μάλιστα την πλήρωσε για να μην προβεί σε αποκαλύψεις!

Πιο συγκεκριμένα η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια Alexis Arquette, αδελφή της γνωστής ηθοποιού Patricia Arquette που κέρδισε Όσκαρ το 2014 για την ερμηνεία της στο Boyhood, επιτέθηκε στην οικογένεια του γνωστού ηθοποιού. Ο λόγος για τον Will Smith και τη γυναίκα του Jada Pinkett Smith, η οποία και δήλωσε πως θα μποϊκοτάρει τα Όσκαρ εξαιτίας διακρίσεων κατά των έγχρωμων ηθοποιών.

"Όταν η Jada πει ότι είναι ομοφυλόφιλη και ο μουσάτος άντρας της παραδεχτεί πως ο πρώτος του γάμος διαλύθηκε όταν τον έπιασε να "ευχαριστεί" τον Sugar Daddy του Benny Medina τότε θα τους ακούσω", έγραψε η Alexis Arquette στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media (Για την ιστορία, ο Medina είναι ισχυρός μάνατζερ του Χόλιγουντ).

Mάλιστα, συμπληρώνει στην ίδια ανάρτηση πως ο Σμιθ πλήρωσε την πρώτη γυναίκα του Sheree Zampino για να μην αποκαλύψει τίποτα.

Σημειώστε πως ο πρώτος γάμος του Will Smith διαλύθηκε το 1995 και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε την Jada.