Ελένη Γερασιμίδου: Ποζάρει για πρώτη φορά με τον επί 36 χρόνια σύζυγό της [photos]

20.01.2016
Eίναι μαζί 36 ολόκληρα χρόνια και είναι αξιοζήλευτα αχώριστοι. Ο λόγος για την Ελένη Γερασιμίδου και για τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Αντώνη Ξένο. Οι δυo τους έκαναν την πρώτη τους κοινή φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού You και έδωσαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Έχουν περάσει κρίση ως ζευγάρι; Η Ελένη Γερασιμίδου σημειώνει «Καθημερινές κρίσεις πολλές, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό δύο άνθρωποι διαφορετικοί να μη συμφωνούν σε όλα, αλλά σοβαρή κρίση ώστε να απειληθεί η σχέση όχι… Ένας γάμος έχει θυμούς, τσακωμούς, αλλά περνούσαν όλα μέσα στο δευτερόλεπτο…»


Παρακάτω αναφέρει πως υπήρχε και ζήλια μεταξύ τους: «Πάντα υπήρχε, νομίζω πως η ζήλια χρειάζεται…» και στην ερώτηση για το αν ο έρωτας με τα χρόνια περνά, απάντησε «Υπήρξαμε ερωτευμένοι, ο έρωτας έρχεται και φεύγει αλλά εκείνο που δεν τελειώνει ποτέ είναι η αγάπη, γιατί αν δεν αγαπάς τον άνθρωπό σου δεν μπορείς να τον παντρευτείς, να κάνεις οικογένεια… Η αγάπη υπάρχει από την αρχή. Ο έρωτας είναι ένα σοβαρό στοιχείο που κρατά το γάμο, την σχέση ζωντανή, αλλά μεγαλώνοντας μένει η αγάπη και οι άλλες δραστηριότητες είναι για τους πιο νέους. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλω μεγαλώνοντας να λέω ότι είμαι ερωτική και όλα αυτά που λένε κάποιοι. Με νοιάζει να είμαι ένας ζεστός και καλός άνθρωπος. Είμαι μια γυναίκα που έχω κλείσει τα 66…»