Πασίγνωστο μοντέλο έζησε εφιάλτη με «κολλιτσίδα» θαυμαστή [photos]

20.01.2016
Όλα ξεκίνησαν με ένα φυσιολογικό μήνυμα από θαυμαστή στο Facebook. Εκείνη ήταν επιφυλακτική στα κολακευτικά σχόλια και δεν απαντούσε. Τότε ο εν λόγω θαυμαστής πήρε την απόφαση να ταξιδέψει ως την Κύπρο για να την βρει.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια και μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real Life περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε με έναν επίμονο θαυμαστή της.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο τότε ο εν λόγω άντρας πήρε την απόφαση να ταξιδέψει ως την Κύπρο, μια κι η Έβελυν ζει κι εργάζεται στο νησί τα τελευταία 2 χρόνια.

Εκεί τον έβλεπε συνεχώς μπροστά της. Από τον χώρο εργασίας της έως και το στούντιο φωτογραφήσεων. Το περιστατικό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν όταν ο άντρας ηλικίας μεταξύ 40-50, την περίμενε έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο είχε εκπομπή, με σακούλες από ψώνια σούπερ μάρκετ. Κι όλα αυτά γιατί είχε διαβάσει ότι από τις πολλές υποχρεώσεις της, δεν έχει χρόνο να ψωνίσει!

Η όμορφη παρουσιάστρια κατέφυγε στις αρχές - που του έκαναν συστάσεις - και για να εξασφαλίσει ότι δεν θα την ενοχλήσει ξανά άλλαξε σπίτι μέσα σε μία νύχτα!