Παντρεύτηκε κρυφά η Μάρω Λύτρα; Η φωτογραφία που προκαλεί μυστήριο!

14.01.2016
Στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια η Μαρω Λύτρα. Μάλιστα, η τραγουδίστρια που την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία Teo Pappas.

Εξάλλου, η Μάρω, η οποία εργάζεται πλέον ως νοσοκόμα, ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, με το σύντροφό της να πρωταγωνιστει στις περισσότερες. Ωστόσο, η τελευταία που ανέβασε στο Instagram "άναψε" φωτιές και δημιούργησε ένα μυστήριο γύρω από την οικογενειακή της κατάσταση. Παντρεύτηκε ή όχι;

Γιατί βλέπεις, στην επίμαχη φωτογραφία είναι ο σύντροφός της και η κόρη του από τον πρώτο του γάμο, μαζί με το τετράποδο τους, που αν καταλάβαμε καλά, είναι μέσα στο καρότσι. Ωστόσο, η λεζάντα είναι εκείνη που "άναψε" τις φωτιές, αφού ξεκινάει το σχόλιο με τη λέξη "Η οικογένεια μου"!

«My family we are so original. Different is perfection. Thats how we roll .those are not manniquins those are my stepsons lol my proud husband my step daughter a little shy not really and mattheus the baby» έγραψε χαρακτηριστικά.