Ταξίδι στο χρόνο μέσα από το προσωπικό αρχείο της Ζωής Λάσκαρη [photos]

13.01.2016
Άσχετα αν αρνείται τον τίτλο σε συνεντεύξεις της, η Ζωή Λάσκαρη είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου και από τη λαμπερή καριέρα και ζωή της πάντα θα υπάρχουν στιγμές και φωτογραφίες που μας έχουν ξεφύγει και θα θέλαμε να ανακαλύψουμε.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Λάσκαρη ανέβασε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο μεταφέροντάς μας αρκετά χρόνια πίσω μέχρι τη χρυσή δεκαετία του ’60.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η φωτογραφία με την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο από τη βάφτιση της κόρης της, Μάρθας, η ξέφρενη βραδυά γλεντιού με τον «μεγάλο Γιώργο Ζαμπέτα», αλλά και η επίσκεψη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου στη θεατρική "Σκηνή Ζωή Λάσκαρη" το 2003, στο έργο "Ευαίσθητη Ισορροπία" του Έντουαρντ Άλμπι.

Εκτός από τις πιο πρόσφατες, εμείς συγκεντρώσαμε και άλλες φωτογραφίες από το προφίλ της μεγάλης σταρ και σου προσφέρουμε ένα ταξίδι στα χρόνια της αθωότητας όπως έχουν βαφτίσει όλη εκείνη την εποχή.