Το κορίτσι της Αντέλ και του James Bond είναι η νέα μούσα του Louis Vuitton [photos]

12.01.2016
«Μια πολύπλευρη γυναίκα, ανεξάρτητη και σύγχρονη, που αναμειγνύει τα στιλ και ενσαρκώνει απόλυτα τη γυναίκα Louis Vuitton». Κάπως έτσι περιγράφεται από τον διάσημο οίκο μόδας η Γαλλίδα ηθοποιός Λεά Σεϊντού.

Και γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί αυτή επέλεξε ως το νέο πρόσωπο της ο οίκος Louis Vuitton.

Η πανέμορφη Λέα δεν είναι μία τυχαία ηθοποιός. Καταρχάς είναι γόνος μίας εκ των πλουσιότερων οικογενειών της Γαλλίας. Πριν γίνει το κορίτσι του James Bond στο σχεδόν απογοητευτικό Spectre, έβαψε τα μαλλιά της μπλε και μας συστήθηκε ως το κορίτσι της Αντέλ στην ταινία «Η Ζωή της Αντέλ», που το 2013 βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κανών, Στο ενδιάμεσο όμως, συνεργάστηκε και πρωταγωνίστησε και στην ταινία «Αστακός» του δικού μας του Γιώργου Λάνθιμου.

Για τη συνεργασία της με τη Louis Vuitton η γαλλίδα ηθοποιός αναφέρει: «αισθάνομαι εξαιρετικά υπερήφανη στη σκέψη ότι εκπροσωπώ ένα τέτοιο ισχυρό σύμβολο της γαλλικής κομψότητας, μια εμβληματική φίρμα, της οποίας τα αρχικά είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Θαυμάζω βαθύτατα τη δουλειά του Νικολά Γκεσκιέρ και κυρίως το ότι είναι νεωτεριστής. Η αδιάκοπη αναζήτηση του καινούριου είναι στοιχείο που με εντυπωσιάζει».