Ιμάν: Η επί 24 χρόνια σύζυγος του Μπάουι τον αποχαιρετά στο Instagram

11.01.2016
Πάνω από δυο δεκαετίας στάθηκε στο πλευρό ενός θρύλου της παγκόσμιας μουσικής σκηνής -θρύλος και η ίδια στον χώρο του μόντελινγκ. Η διάσημη καλλονή λέει τα δικά της "Αντίο".

Πάνω από δυο δεκαετίας στάθηκε στο πλευρό ενός θρύλου της παγκόσμιας μουσικής σκηνής -θρύλος και η ίδια στον χώρο του μόντελινγκ. Η διάσημη 60χρονη καλλονή λέει τα δικά της "Αντίο".

"Εγώ ερωτεύτηκα τον Ντέιβιντ Τζόουνς. Δεν ερωτεύτηκα τον Ντέιβιντ Μπάουι. Ο Μπάουι είναι απλά μια περσόνα. Είναι τραγουδιστής, ένας καλλιτέχνης. Ο Ντέιβιντ Τζόουνς είναι ο άντρας που γνώρισα εγώ".

Αυτό έχει επαναλάβει πολλές φορές η Ιμάν, η οποία παντρεύτηκε τον διάσημο τραγουδιστή πριν από 24 χρόνια και έχει μαζί του μια κόρη, την 16χρονη σήμερα Αλεξάντρια.

Ξεφυλλίζοντας" το Instagram της τις μέρες πριν το σημερινό τέλος, διακρίνουμαι τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε εκείνη να πει το δικό της αντίο. Επιλέγοντας μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές του Μπάουι, μέσα από reposts διάσημων φίλων τους. Η αφορμή; Τα 69α γενέθλιά του στις 8/1. Πριν από τρεις μέρες....

Για την ιστορία, συγκεντρώσαμε τις αναρτήσεις από την πιο πρόσφατη και πίσω, μέχρι τα τελευταία γενέθλια του Ντέιβιντ. Η επιλογές της Ιμάν, μόνο τυχαίες δεν είναι.