"Βόμβα": Ο Λάτσιος φλερτάρει την πρώην του κουμπάρου του; [photo]

04.01.2016
Μπορεί τον Γιάννη Λάτσιο, μετά το διαζύγιο του με την Ελένη Μενεγάκη να μην τον έχουμε δει σε επίσημη εμφάνιση με σύντροφο, όμως, να ναι καλά τα δημοσιέυματα κι εξι χρόνια τώρα όλο και κάποια γοητευτική κυρία τού χρεώνουν ως αμόρε.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο πρώη διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει την... τιμητική του, αφού μέσα σε λίγο διάστημα του έχουν χρεώσει τουλάχιστον τρεις συντρόφους.

Αυτή τη φορά, νέο δημοσίευμα το θέλει να φλερτάρει έντονα με την πρώην σύντροφο του κουμπάρου του! Ποιου κουμπάρου;

Του Ανδρέα Φουστάνου! Και συγκεκριμένα, φέρουν τον Λάτσιο να "ψήνει" κάτι με τη Βίκυ Μανώλη! Με την γοητευτική μελαχρινή κοπέλα γνωρίζονται από το 2009, όταν εκείνη ήταν ζευγάρι με τον Φουστάνο.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πριν από μερικές μέρες η Μανώλη βρέθηκε με τον Λάτσιο σε κοινή παρέα, σε κλαμπ του Κοωνακίου. Και, σου λέει, όλο το βράδυ λάμβανε μηνύματα με αποστολέα τον Λάτσιο. Ωστόσο, επειδή βρίσκονταν σε μεγάλη παρέα, πολλά ζευγάρια μάτια έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της ηλεκτρονικής συνομιλίας.

Το θέμα έπαιξε και στο Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά, πάντως, να το διαψεύδει κατηγορηματικά. "Δεν ισχύει, δεν ισχύει το ξέρω... Δεν αμφισβητώ ότι βγήκαν", είπε χαρακτηριστικά.