Κοργιαλάς- Ψυχίδου: Γάμος σε βουκολικά... ενσταντανέ [photos]

10.12.2015
Ηταν να μη γίνει γνωστή η σχέση τους. Έκτοτε διαρκώς πέφτουμε «πάνω» σε φωτογραφίες και σε δηλώσεις τους. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοργιαλά και τη Φωτεινή Ψυχίδου που τώρα για πρώτη φορά φωτογραφίζονται μαζί σε βουκολικά ενσταντανέ και μιλούν για τη γνωριμία και τη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα μίλησαν στο περιοδικό YOU για τη σχέση τους, την οποία και χαρακτηρίζουν καρμική, αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια στα οποία βρίσκεται και ένας ακόμη γάμος!

«Είχα τελειώσει με το γάμο μου πολύ πριν γνωρίσω τον Δημήτρη και, μάλιστα, είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξαναμπλέξω με τραγουδιστή!» αποκαλύπτει η Φωτεινή, η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, και λέει για την πρώτη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε σ’ ένα live του Δημήτρη όπου με σήκωσε να τραγουδήσω στην σκηνή. Σηκώνει πάντα ένα άτομο από το κοινό! Στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε σ’ εμένα και χάρηκα, στην πορεία, όμως, είδα ότι ήταν κάτι που το έκανε συνέχεια».

Το ζευγάρι δε δεστάζει να πει πως σκέφτεται ακόμη και το γάμο. Μάλιστα η Ψυχίδου έχει σκεφτεί ακόμη και το που, καθώς λέει: "Θέλω να είναι πολύ ρομαντικός. Νομίζω δεν θα αποφύγω τη Ναύπακτο αν και κανονικά λένε ότι γίνεται στον τόπο καταγωγής της νύφης. Αλλά επειδή έχει αρρώστια ο Δημήτρης με τη Ναύπακτο, νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να την αποφύγω, αν τυχόν και αν ποτέ…".