Σάλος: Ο πρίγκιπας Χάρι, η Πίπα, το σεξ στην τουαλέτα και η Αντέλ [photos]

10.12.2015
Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάτι τόσο πιπεράτο και ευφάνταστο από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Αυτό όμως ξεπερνάει κάθε όριο και φαντασία!

Η αμερικανική έκδοση του περιοδικού Ok υποστηρίζει πως ο Πρίγκιπας Χάρι έχει υπάρξει ζευγάρι επί τρεις μήνες με την Πίπα Μίντλετον και μάλιστα έχουν περάσει κάποια τρελά βράδια μαζί!

Οι ρεπόρτερ του περιοδικού μάλλον έχουν πολύ «δυνατές» πηγές, γι΄αυτό και μας πληροφορούν πως έκαναν σεξ ακόμη και στην τουαλέτα!

Παράλληλα διαβάζουμε πως ο γοητευτικός βρετανός πρίγκιπας ήθελε να γοητεύσει για πρώτη φορά την Πίπα μ΄ ένα ρομαντικό δείπνο. Άναψε κεριά κι έφτιαξε καρμπονάρα, άνοιξε ένα μπουκάλι, κι έβαλε την αγαπημένη της μουσική της Αντέλ.

Μαθαίνουμε επίσης πως την πρόσεξε πρώτη φορά όταν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στο γάμο της Κέιτ και τον Ουίλιαμ. Από τότε άρχισε να την φλερτάρει, με αποκορύφωμα την γαμήλια τελετή. «Όταν η νύφη Κέιτ πήγε στην τουαλέτα για να ανανεώσει το μακιγιάζ της, άνοιξε την πόρτα και τους είδε να κάνουν διάφορα», υποστηρίζει μία πηγή που επικαλείται το περιοδικό «OK» .

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν χάρηκε με το περιστατικό, παρόλα αυτά ο πρίγκιπας Χάρι συνέχισε να φλερτάρει την αδελφή της. Εκείνη ωστόσο «έκανε» πίσω για να μη στενοχωρήσει την αδελφή της. Σήμερα και οι δύο έχουν άλλες σχέσεις…