Στα δικαστήρια σέρνει η πρώην τον Τσάρλι Σιν

04.12.2015
Στις δικαστικές αίθουσες οδηγείται ο Τσάρλι Σιν μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρωήν σύντοροφός του Μπρετ Ρόσι η οποία μάλιστα ζητάει γερή αποζημίωση για όσα υπέστη στο πλευρό του.

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Τσάρλι Σιν, Μπρετ Ρόσι μηνύει τον ηθοποιό για κακοποίηση, για εξαναγκασμό σε άμβλωση κι όχι μόνο....

Σύμφωνα με τη δικογραφία, που επικαλείται το TMZ, η Ρόσι ισχυρίζεται πως ο Σιν έγινε έξαλλος όταν αυτή του είπε πως περιμένει το παιδί του τον Μάρτιο του 2014

Όπως αναφέρει της είπε πως θα γεννούσε ένα μωρό "καθυστερημένο" γι΄αυτό κι έπρεπε να προχωρήσει σε άμβλωση και απείλησε πως θα την εγκατέλειπε αν αρνιόταν.

Η Ρόσι ισχυρίζεται επίσης πως ήταν τόσο βίαιος που σε έναν από τα ξεσπάσματά του προσπάθησε να την πνίξει με μαξιλάρι και την είχε απειλείσει με όπλο.

Όσο για τον HIV και της ερωτικές τους επαφές η ίδια αποκαλύπτει...

Όσο για τον HIV και της ερωτικές τους επαφές η ίδια αποκαλύπτει πως είχαν σεξουαλικές επαφές χωρίς προφύλαξη τουλάχιστον πέντε φορές πριν η ίδια ανακαλύψει τα φάρμακα που έπαιρε ο ηθοποιός, που προσφάτως αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί θετικός στον ιό από το 2011. Παραδέχεται βέβαια πως ακόμη και μετά την αποκάλυψη κι αφού ζύγισε τις πιθανότητες συνέχισαν να έχουν ελεύθερες ερωτικές επαφές σαν ένα κανονικό ζευγάρι.

Η Ρόσι ζητάει τώρα αποζημίωση για κακοποίηση, ψυχική οδύνη, αμέλεια και έκθεση σε κίνδυνο.