Απίστευτο: Πόσα έδωσαν στον Κόκοτα για να ξυρίσει τις φαβορίτες;

03.12.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, ήταν καλεσμένος σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση ο Σταμάτης Κόκοτας.

Ο παρουσιαστής ήταν τα μάλα συγκινημένος που είχε απέναντι του τον σπουδαίο ερμηνευτή, αφού ήταν ένα όνειρο καριέρας να του πάρει συνέντευξη. Και η αλήθεια είναι ότι ο Κόκοτας χαλαρός και ευδιαθετος, μίλησε για πολλά και αποκάλυψε πολλά.

Μίλησε για την σχεδόν αδελφική του σχέση με τον Αριστοτέλη Ωνάση, για τη Μαρία Κάλλας, την οποία συμπαθούσε πολύ, την Τζάκι Κένεντι, αλλά και τη Ρόμι Σνάιντερ. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Σνάιντερ για ένα μεγάλο διάστημα έμενε στην Αθήνα και κάθε βράδυ ήταν στο κέντρο που τραγουδούσε ο Κόκοτας.

Και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις φήμες ότι δέχτηκε πολλά λεφτά για να κόψει τις θρυλικές φαβορίτες του!

Και όχι μόνο επιβεβαίωσε τη φήμη, αλλά αποκάλυψε και το ποσό που του έδινε γνωστή εταιρεία με ξυραφάκια για να τις κόψει. Πενήντα εκατομμύρια δραχμές ήταν το αστρονομικό για την εποχή ποσό που του έδιναν.

«Είναι αλήθεια. Αυτές οι προτάσεις είναι για άλλους δεν είναι για μένα. Εγώ είμαι πολύ αυστηρός πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους και τους φίλους μου», εξήγησε χαρακτηριστικά.