Άρης Καβατζίκης: Μίλησε για την κόντρα του με την Μαίρη Συνατσάκη

16.11.2015
Πριν από μερικούς μήνες ο Άρης Καβατζίκης αγόρασε και δημοσίευσε φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη σε τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής σύνταξης του εβδομαδιαίου περιοδικού "Hello", βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αποκαλυπτικά με τον Μένιο Φουρθιώτη, όπου μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα της εκπομπής είπε:

«Η κόντρα που δημιουργήθηκε με τη Μαίρη ήταν μία κόντρα πολύ ανθρώπινη. Κάποια στιγμή μου φέρανε κάποιες φωτογραφίες όπου η Μαίρη ήταν σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο της. Σκεπτόμενος δημοσιογραφικά και ως διευθυντής σύνταξης ενός περιοδικού αγόρασα το θέμα. Το θέμα γράφτηκε με πολύ κομψό τρόπο. Θεώρησα σωστό την επόμενη μέρα το πρωί να πάρω τηλέφωνο τη Μαίρη και να την ενημερώσω "ότι ξέρεις Μαίρη μου υπάρχει αυτό το θέμα. Δεν θέλω να βρεθείς προεκπλήξεως. Θέλω να σε ενημερώσω". Κάναμε μία κουβέντα. Ξέρω στην αρχή της φάνηκε πολύ παράξενο. Ίσως δεν περίμενε ένας άνθρωπος που κάθονταν δίπλα της και ήμασταν "συμμαθητές" να αγοράσει το θέμα. Όφειλα ως διευθυντής σύνταξης ενός περιοδικού να αγοράσω το θέμα. Το κατάλαβε και η ίδια ότι έπρεπε να πράξω αυτό το συγκεκριμένο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν κράτησε κανένας κακία στον άλλον».

Η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Οι φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί στο "Hello", απεικονίζουν το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας.