Κρις Τζένερ: Το χλιδάτο πάρτι για τα 60ά της γενέθλια και τα... έκτροπα!

09.11.2015
Η μητέρα της διάσημης ριαλιτοοικογένειας Καρντάσιαν/Τζένερ συμπλήρωσε 6 δεκαετίες ζωής και το γιόρτασε με όλες τις τιμές. Μόνο που το... παράκανε, φαίνεται.

Η Κρις Τζένερ γιόρτασε τα 60ά της γενέθλια με ένα πάρτι που -σύμφωνα με το ΤΜΖ- κόστισε 2 εκατομμύρια δολλάρια και είχε θέμα τον "Υπέροχο Γκάτσμπι". Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο κλαμπ "The Lot" του δυτικού Χόλιγουντ και περιλάμβανε εντυπωσιακό ανθοστολισμό, πυροτεχνήματα, χρυσή τούρτα και εντυπωσιακά έπιπλα στο χώρο όπου φιλοξενήθηκε, στο «The Lot» στο δυτικό Χόλιγουντ.

Στο χλιδάτο πάρτι έδωσαν το "παρών" όαλ τα μέλης της οικογένειάς της, ντυμένοι με περίτεχνα κοστούμια εμπνευσμένα απο την ατμόσφαιρα του 1920, όπως είχε ζητήσει η οικοδέσποινα, ενώ από τους καλεσμένους ξεχωρίσαμε τη Μαρία Μενούνος, που έδειξε να το διασκεδάζει όσο τίποτα...

Ο Κάνιε τραγούδησε στην πεθερά του το "Χρόνια πολλά" ενώ η φωτογραφία όπου χαμογελά (θα τη δείτε στο γκάλερι) θεωρείται ντοκουμέντο!!!!

Κι όμως... Η βραδιά που ξεκίνησε με όλους τους θετικούς οιωνούς κατέληξε άσχημα για την εορτάζουσα που απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητο με τον αγαπημένο της, Κόρεϊ λιπόθυμη -από την κούραση και το ποτό, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες.