Δούκισσα Νομικού: Τι αποκάλυψε για Λάτσιο-Γκαγκάκη;

06.11.2015
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δούκισσα Νομικού, μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα και πόσο την βοήθησε η συνεργασία της με τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη, όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν τα δύο άτομα που την ανέδειξαν και την εμπιστεύτηκαν, ενώ και η ίδια παραδέχεται στην συνέντευξη που έδωσε στο InStyle, πως την στήριξαν πολύ και η απουσία τους από το κανάλι του ΑΝΤ1, της έχει στοιχίσει.

Η Δούκισσα Νομικού, αποκάλυψε πως με τους δύο αυτούς συνεργάτες της είχαν μια πολύ καλή σχέση, της είχαν εμπιστοσύνη και την βοήθησαν πολύ σε ότι είχε να κάνει με το πτυχίο της στην ΑΣΟΕΕ, με συστατικές επιστολές προς τους καθηγητές της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια- μοντέλο είπε χαρακτηριστικά για τους πρώην συνεργάτες της: «Είναι και οι δύο εξαιρετικά ευφυείς και επιτυχημένοι σε αυτό που κάνουν και μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασμίξουν οι δρόμοι µας και επαγγελματικά, γιατί στο φιλικό και στο ανθρώπινο επίπεδο δεν θα χαθούμε ποτέ».