Έγκυος η Αμάλ, πανευτυχής ο Κλούνεϊ!

05.11.2015
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ διεθνώς με την είδηση που θέλει τον Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνεται πατέρας για πρώτη φορά.

Εδώ και έναν χρόνο που έχουν παντρευτεί, η είδηση ότι η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ περιμένουν το πρώτο τους παιδί έχει "παίξει" πολλές φορές στα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων. Αυτή η φορά, όμως, φαίνεται ότι είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με το περιοδικό "ΟΚ!", η 36χρονη κυρία Κλούνεϊ διανύει την 14 εβδομάδα της εγκυμοσύνης της ενώ "λόγω του υπερβολικά αδύνατου σκαριού της" σίγουρα η κοιλίτσα θα αργήσει να φανεί.

Και το ρεπορτάζ βέβαια δεν σταματά εκεί. Έχουμε και πληροφορίες σχετικά με το πώς έγινε η σύλληψη και πότε θα γίνει η ανακοίνωση.

Το διάσημο ζεύγος προσπαθεί να κάνει παιδί από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζουν πηγές εκ των έσω, όμως η σύλληψη έγινε τελείως φυσιολογικά, χωρίς τεχνητή βοήθεια, γεγονός που τους έχει γεμίσει χαρά.

Όμως ο φόβος για τυχόν επιπλοκές υπάρχει ακόμη, οπότε ο Τζορτζ και η Αμάλ είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το μυστικό αρκετό καιρό μέχρι να είναι σίγουροι ότι όλα πάνε καλά.

Φυσικά επίσημη επιβεβαίωση, ή διάψευση δεν υπάρχει ακόμη. Αναμένουμε. Αν όμως η είδηση ισχύει, τότε τα συγχαρητήρια επιβάλλονται.