Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω κάνει λάθος επιλογές συντρόφων» [photos]

05.11.2015
Η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφίζεται και παραχωρεί συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μιλάει για την ζωή της, την καριέρα της και τις σχέσεις της με τους άντρες.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφίζεται και παραχωρεί συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μιλάει για την ζωή της, την καριέρα της και τις σχέσεις της με τους άντρες. Το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Hello, δηλώνει πως της αρέσει να αυτοσαρκάζεται, δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά, γι’ αυτό και δεν κομπλάρει να κάνει πλάκα στα social media.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, για την προσωπική της ζωή παραδέχεται πως έχει κάνει λάθος επιλογές συντρόφων που γνώριζε ότι δεν θα την οδηγούσαν πουθενά. Μάλιστα, το κορίτσι του James Bond, αποκάλυψε πως έχει κάνει τρεις σημαντικές σχέσεις στη ζωή της και οι τρεις ήταν με ηθοποιούς.

Ενώ, για τον σύντροφό της Αλέξη Γεωργούλη δεν θέλει να μιλάει, προτιμά να προστατεύει τη σχέση τους και τα προσωπικά της γενικότερα. Η Τόνια Σωτηροπούλου, αποκάλυψε πως έχει μεγάλα σχέδια για τη δουλειά, καθώς σε λίγες μέρες αναχωρεί για την Νέα Υόρκη, όπου θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Πία Μέχλερ.