Έλενη: Έκανε γενέθλια με τον Μάκη και δίπλα ο Λάτσιος! [photo]

04.11.2015
Τελικά, αυτό που λένε ότι ο «κόσμος είναι μικρός» ισχύει και παρά ισχύει στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί πού να το φανταζόταν ότι θα γιόρταζε τα γενέθλια της με τον Ματέο/Μάκη Παντζόπουλο και τον Γιάννη τον Λάτσιο, λίγο παρά πέρα! Απίστευτο και όμως αληθινό.

Την περασμένη Πέμπτη (29/10) η παρουσιάστρια έκλεισε τα 46 της και από το μεσημέρι γιόρταζε τα γενέθλια με τους συνεργάτες της. Μάλιστα, κλείνοντας την εκπομπή ενημέρωσε και το κοινό για τα σχέδια της.

«Έχω γενέθλια, πρέπει να πάω και λίγο σπίτι μου. Έχουμε παιδιά, έχουμε υποχρεώσεις. Πρέπει να γίνουμε και λίγο νόστιμες, πρέπει να το γιορτάσουμε, να κόψουμε την ωραία τούρτα μας, να σβήσουμε τα κεριά. Ένα κάρο κεριά θα βάλω στην τούρτα» είπε χαρακτηριστικά.

Και πράγματι, το βράδυ της ίδια μέρας βρέθηκε στο Salon de Bricolage στο Κολωνάκι, με το σύντροφό της, αλλά και τους κουμπάρους της, που της έκαναν και τούρτα έκπληξη. Στο σχέδιο απεικονίζονταν η Ελένη, ο Παντζόπουλος, η κόρη τους και τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, είχε ανεβάσει και φωτογραφία στα social media από τη βραδιά εκείνη.

Έλα, όμως, που έρχεται τώρα το περιοδικό ΟΚ, και αποκαλύπτει ότι εκεί βρέθηκε και ο Λάτσιος!!!!

Ο φακός του περιοδικού συνάντησε την Ελένη και τον Παντζόπουλο στην ιδιωτική λέσχη Salon de Bricolage στο Κολωνάκι την ώρα που έμπαιναν μέσα. Και αποκαλύπτει ότι εκεί βρέθηκε τυχαία και ο πρώην σύζυγος της Ελένης. Ωστόσο, οι δυο τους δε συναντήθηκαν!

«Βρίσκονταν στον ίδιο όροφο της λέσχης, αλλά δεν συναντήθηκαν καθόλου. Η Ελένη Μενεγάκη, που έφτασε πρώτη στον χώρο, βρισκόταν στο εστιατόριο του Salon de Bricolage, ενώ ο πρώην σύζυγός της συναντήθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το σύζυγο της Χρυσούλας Κέρος, Σαμ, σε τραπέζι όπου είχε κάνει κράτηση ο τελευταίος, για ποτό. Η κοινή παρουσία τους εκεί ήταν απλή σύμπτωση» περιγράφει πηγή στο ΟΚ!