Η μεγαλύτερη απειλή για τον Ντι Κάπριο έρχεται από τον... σωσία του! [photos]

04.11.2015
Χαμός γίνεται αυτές τις μέρες στο διαδύκτιο από φωτογραφίες ενός νεαρού που είναι φτυστός ο Λίο στα νιάτα του. Λες να τρίζει η... καρέκλα του;

Κυρίες και κύριοι, ιδού ο Κόνραντ Άντερουντ (Konrad Annerud), ο 21χρονος μπάρμαν από τη Σουηδία, η φωτογραφίες του οποίου έχουν γίνει viral δίπλα από τίτλους του τύπου "φτυστός ο Ντι Κάπριο". Το γιατί είναι προαφνές. Το ζήτημα είναι πώς νιώθει ο ίδιος ο μέγκα σταρ επ' αυτού.

O Κόνραντ, στην αρχή την απολάμβανε αυτή την ομοιότητα -και την προωθούσε τρελά, λέμε εμείς- τώρα οφείλει να αποδεχτεί και τα αρνητικά που προκύπτουν από αυτή. "Εφτασα κοντά στο να ξυρίσω το κεφάλι μου", λέει για τα όσα αντιμετώπισε σε ένα ταξίδι του στην Ιταλία. "Ηταν ένα χάος. Ο κόσμος φώναζε 'Λεό' και ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου. Ηταν από τα πιο τρελά πράγματα που έχω ζήσει", παραδέχθηκε ο Άντερουντ, ο οποίος όμως δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες "επιμελώς σκηνοθετημένες" προς μία, πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ο Λίο, άραγε τι να λέει;; Μήπως νιώθει την καρέκλα του να τρίζει;

Με δεδομένο τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η σόουμπιζ, δεν αποκλείεται καθόλου να αρχίσουν οι προτάσεις να πέφτουν βροχή στον νεαρό Σουηδό για πολλά και διάφορα.

Στην ουσία, όμως, η αλήθεια είναι ότι ο Λίο δεν έχει λόγο να φοβάται, καθώς στα 40 του χρόνια, με τόσες απίθανες ερμηνείες στο ενεργητικό του -παρά το γεγονός ότι το πολυπόθητο Όσκαρ δεν έχει έρθει ακόμη- έχει εδραιώσει τη θέση του και "παίζει σε άλλο επίπεδο".

Ο "νέος", ας κάνει τη δική του προσπάθεια και για όλους έχει χώρο!!!