Η κόρη της Κωνσταντίνας μεγάλωσε και της μοιάζει πάρα πολύ [photo]

23.10.2015
Έχει εμφάνιση μοντέλου και τώρα που έχει κλείσει τα 18 της χρόνια μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της. Η Κωνσταντίνα σπάνια φωτογραφίζεται με την κόρη της Χριστίνα Δουκάκη που είναι μαι κούκλα.

Ο φακός του συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης στην πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου και της Αγγελικής Ηλιάδη, την Χριστίνα και εμείς θυμηθήκαμε μια παλιότερη φωτογράφηση μαμάς κόρης στο περιοδικό Down Town.

Εκεί η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι όταν η Χριστίνα ήταν πέντε χρόνων, της είπε ότι της έλειπε πάρα πολύ και ότι ακόμα και τον λίγο χρόνο που ήταν σπίτι ασχολούνταν μόνο με την καριέρα της. Τότε κατάλαβε ότι αν δεν έκανε κάτι δραστικό, κινδύνευε να χάσει το παιδί της! Και έκανε μια παύση από το τραγούδι...

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Χριστίνα παίζει πιάνο, τραγουδάει πολύ καλά και αρκετές φορές έχει πει ότι θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα της μητέρας της.

Το αγαπημένο τραγούδι της Χριστίνας είναι το «Δηλητήριο», που είχε κυκλοφορήσει όταν ήταν δύο ετών. Πολύ αγαπημένο της είναι και το «Στους πέντε ανέμους» και μάλιστα την παρτιτούρα από το κομμάτι που έλεγε: «Κι εγώ σαν άνεμος, θα φύγω θα χαθώ», την έχει κάνει τατουάζ.